Aktuellt

studio_bild26

Hösten på YogaChava! 

Om du inte har hunnit vara med från starten, kan du när som helst droppa in till höstens klasser. Vi har inga kurser, utan du kan yoga när du vill och hur ofta du vill. Klasserna passar för olika nivåer. Du kan köpa Yoga-klippkort eller betala dropin-pris för enstaka klasser. Alla behöver boka plats. Prova-på -yogaklass kostar endast 80 kr. Varmt välkommen till YogaChava! 

 

AdventsYoga

Söndagar kl 16.00-17.15 fram till jul. Datum: 2/12, 9/12, 16/12 och 23/12.

Vi tänder ett ljus och välkomnar in första, andra, tredje och fjärde advent. Nu börjar juletiden. Väntan. Vad har du för förväntningar?
Kom till YogaChava och avsluta veckan med en skön och avslappnande yoga. Samtidigt får du ny energi till kommande vecka när du ger dig en stund egentid, att kunna landa och bara vara med din kropp och själ.
Mjuka och hälsosamma rörelser. Fokus på andning och avslappning.
Den runda bolstern kommer att vara din bästa vän under yogaklassen!

🎄 Efter yogaklassen bjuds det julig te och pepparkakor.

Klippkort eller Drop-in-pris: 190 kr. Glöm inte att boka din matta så att jag vet att du kommer: skicka sms till Nora senast 2 timmar innan klassen börjar, 073-733 30 85.

Varmt välkommen!

Företag, se nedan!
  kakor_bild6

FÖRETAG:

En Yogasession för era medarbetare? Energimassage? Yogamassage?

YOGA PÅ JOBBET? Vill ni erbjuda era anställda en yogaupplevelse som ger harmoni i vardagen? På jobbet: Ni behöver ett rum, jag kommer till er. Jag har all utrustning: yogamattor, filtar, levande ljus, musik mm. Är ni minst 5 personer som önskar morgonyoga/lunchyoga på jobbet? Skicka gärna INTRESSEANMÄLAN till mig på info@yogachava.se, så kommer jag att kontakta er för mer info.

YOGAMASSAGE PÅ JOBBET? En halv dag eller en hel dag – Jag erbjuder prova-på-priser första gången! Kontakta mig så berättar jag mera.

Vill du öka personalens välmående? Varför inte erbjuda Ayurvedisk Yogamassage! Yogamassage minskar mängden av stresshormoner och är avslappnande och välgörande behandlingsform för hela kroppen. Mycket uppskattad behandling bland mina kunder! Yogamassage ger resultat redan efter första behandling! Du hittar mer info under Yogamassage-rubriken.

ENERGIMASSAGE PÅ JOBBET? Energimassage är en mycket lättillgänglig behandlingsmetod som har sina rötter från Japan. Du sitter på en massagestol som man kan placera t ex i receptionen, foajén eller i lunchrummet. Eftersom det krävs ganska lite utrymme och behandlingen utförs genom kläderna på, har det blivit mycket populärt med energimassage som friskvård på olika företag. 

Regelbunden Energimassage på arbetsplatsen gör att personalen får mer energi, eventuell värk reduceras och man känner sig gladare. Passar perfekt för dig som har ett stillasittande arbete framför datorn. Massagen utförs på axlar, rygg och nacke, även armar och händer masseras. Man får en varm och energisk känsla efter behandlingen. Att erbjuda sin personal massage har många bra effekter och bidrar också till en bättre stämning på arbetsplatsen.

Får dina anställda friskvårdsbidrag? Yoga/Yogamassage/Energimassage är godkända!

YogaChava är ansluten till Wellnet och ActiWay!

För mer info, kontakta mig på: info@yogachava.se eller 073-733 30 85.

 VARMT VÄLKOMMEN!

stuga_bild5

Internet.se - Hemsida till företag, domäner, webhotell |