Aktuellt

studio_bild26

Hösten på YogaChava! 

Om du inte har hunnit vara med från starten, kan du när som helst droppa in till höstens klasser. Vi har inga kurser, utan du kan yoga när du vill och hur ofta du vill. Klasserna passar för olika nivåer. Du kan köpa Yoga-klippkort eller betala dropin-pris för enstaka klasser. Alla behöver boka plats. Prova-på -yogaklass kostar endast 80 kr. Varmt välkommen till YogaChava! 

Yin & Yang Workshop 18 och 25 november

Nu har Du möjlighet att unna Dig en hel förmiddag i yogans tecken på YogaChava med Nora Röberg och Lotta Linderson! Boda Workshops passar för alla oavsett tidigare yogaerfarenhet.
Vi vill erbjuda Dig både Yin (passiv) och Yang (fysisk) yoga i samma Workshop med olika teman som presenteras på respektive Workshop. 

Söndag 18/11

10.00-11.15 ViryaYoga (Yang) med Nora
11.15-11.45 Te med tilltugg samt inspirerande tips om VARDAGSYOGA med Lotta
12.00-13.15 YinYoga med Lotta

Söndag 25/11

10.00-11.15 ViryaYoga (Yang) med Nora
11.15-11.45 Te med tilltugg samt inspiration om AYURVEDA till vardagen med Nora
12.00-13.15 YinYoga med Lotta

Investering: 250 kr/Workshop
Anmälan: info@yogachava.se eller 073-733 30 85 (Nora). 
Vänta inte för länge med din anmälan, begränsat antal platser och först till kvarn gäller! Så fort jag har fått din anmälan, fått inbetalningen är din plats bekräftad. Ingen återbetalning.
Vi finns på plats från kl 09.30, det finns en ringklocka vid entrédörren.
Adress: Krysshammarvägen 14 i Solna.

OBS! Tänk på att ta med dig varma sockor och en varm tröja, under yinyogaklassen sitter/ligger du mycket stilla.

ViryaYoga med Nora:
Vi utför fysisk yoga med fokus på andning, rörelse, styrka och intensitet. Du blir varm i kroppen och närvarande i sinnet. Vi börjar klassen med mjuka rörelser, värmer upp kroppen med solhälsningar och stärker kroppen med stående och liggande positioner. Klassen avslutas med en välbehövlig avslappning.

YinYoga med Lotta:
Yinyoga är meditativ och stillsam yogaform som är ett utmärkt komplement till annan fysisk aktivitet och träning. Alla positioner utförs liggande eller sittande. Vi smälter försiktigt in i positionerna och undviker utmanande ytterlägen. När musklerna slappnar av kommer vi åt bindväv och ligament och ökar cirkulationen i kroppen. Vi stannar i positionerna lite längre tid och övar samtidigt på att vara närvarande i stunden.

Om Lotta:
Lotta har ett mångårigt intresse för träning och tillbringar gärna fritiden i löpspåret eller på gymmet. Efter en period av skador och stress hittade hon yogan som en lite mer skonsam träningsform. Idag vill hon inspirera andra i konsten att vila sig i form. Lotta är idag utbildat instruktör i yinyoga och restorative yoga. Till vardags arbetar hon med personalfrågor på ett kontor.

Det klickade till direkt när jag och Lotta träffades och vi kände att vi ville hitta på något kul tillsammans! Tillsammans är vi STARKARE!

P.S. Du hittar Evenemanget även på YogaChavas Facebook-sida samt på Instagram om du vill dela med någon som du tycker att behöver Egen Tid, en liten paus i höstmörkret :-)

Varmt välkommen till YogaChava!

 

Nu har vi NOVEMBER PRISER på olika YOGAKORT:

10 ggr Klippkort – 1400 kr/1100 kr*
(ord.pris 1750 kr/1300 kr*)
Kortet är giltigt 4 månader från första tillfället. 
20 ggr Klippkort – 2300 kr /1900 kr* 
(ord.pris 2850 kr/2300 kr*)
Kortet är giltigt 6 månader från första tillfället.
10 ggr LunchYoga – 1100 kr/1000 kr*
(ord.pris 1350 kr)
4-Månaderskort: 2300 kr/2000 kr*
(ord.pris 2900 kr/2400 kr*)
6 månaderskort: 3600 kr/3200 kr*
(ord.pris 45oo kr/3900 kr*)
*Reducerad pris till heltidsstuderande/pensionärer eller
långtidssjuksrivna – OBS! visa intyg)
Erbjudandet gäller 1-30/11.
Yogakortet börjar gälla från första tillfället.
Passa på att fylla på ditt yogakort eller köpa nytt kort till våren.
Eller du kanske vill överraska någon du tycker om med en liten julklapp?
  kakor_bild6

FÖRETAG:

En Yogasession för era medarbetare? Energimassage? Yogamassage?

YOGA PÅ JOBBET? Vill ni erbjuda era anställda en yogaupplevelse som ger harmoni i vardagen? På jobbet: Ni behöver ett rum, jag kommer till er. Jag har all utrustning: yogamattor, filtar, levande ljus, musik mm. Är ni minst 5 personer som önskar morgonyoga/lunchyoga på jobbet? Skicka gärna INTRESSEANMÄLAN till mig på info@yogachava.se, så kommer jag att kontakta er för mer info.

YOGAMASSAGE PÅ JOBBET? En halv dag eller en hel dag – Jag erbjuder prova-på-priser första gången! Kontakta mig så berättar jag mera.

Vill du öka personalens välmående? Varför inte erbjuda Ayurvedisk Yogamassage! Yogamassage minskar mängden av stresshormoner och är avslappnande och välgörande behandlingsform för hela kroppen. Mycket uppskattad behandling bland mina kunder! Yogamassage ger resultat redan efter första behandling! Du hittar mer info under Yogamassage-rubriken.

ENERGIMASSAGE PÅ JOBBET? Energimassage är en mycket lättillgänglig behandlingsmetod som har sina rötter från Japan. Du sitter på en massagestol som man kan placera t ex i receptionen, foajén eller i lunchrummet. Eftersom det krävs ganska lite utrymme och behandlingen utförs genom kläderna på, har det blivit mycket populärt med energimassage som friskvård på olika företag. 

Regelbunden Energimassage på arbetsplatsen gör att personalen får mer energi, eventuell värk reduceras och man känner sig gladare. Passar perfekt för dig som har ett stillasittande arbete framför datorn. Massagen utförs på axlar, rygg och nacke, även armar och händer masseras. Man får en varm och energisk känsla efter behandlingen. Att erbjuda sin personal massage har många bra effekter och bidrar också till en bättre stämning på arbetsplatsen.

Får dina anställda friskvårdsbidrag? Yoga/Yogamassage/Energimassage är godkända!

YogaChava är ansluten till Wellnet och ActiWay!

För mer info, kontakta mig på: info@yogachava.se eller 073-733 30 85.

 VARMT VÄLKOMMEN!

stuga_bild5

Internet.se - Hemsida till företag, domäner, webhotell |