Aktuellt

studio_bild26

 Hej! Om du inte har hunnit med från starten, kan du när som helst droppa in till vårens yogaklasser. Klasserna passar för alla – nybörjare eller om du har praktiserat yoga tidigare. Hos YogaChava kan du köpa Yoga-Klippkort eller betala drop-in-pris för enstaka klasser. Alla behöver boka plats. Prova-på-yogaklass kostar endast 80 kr. Bokningsinfot hittar du under rubriken ”Schema”. Varmt välkommen till YogaChava!

 

FANTASTISKA PRISER PÅ OLIKA YOGAKORT tom 31 JANUARI:

10 ggr Klippkort, yoga dag/kväll – 1600 kr/1150 kr* (ord.pris 1750 kr/1350 kr*) Giltigt 5 månader.

10 ggr DAG-Klippkort, yoga DAGTID mån-fre – 1200 kr/1000 kr* (ord.pris 1350 kr/1100 kr*) Giltigt 5 månader.

20 ggr Klippkort, yoga dag/kväll – 2700 kr/2200 kr* (ord.pris 2900 kr/2400 kr*) Giltigt 7 månader.

Yogakort 4 månader, yoga hur mycket du vill dag/kväll – 3300 kr/2700 kr* (ord.pris 3500 kr/2900 kr*)

Yogakort 6 månader, yoga hur mycket du vill dag/kväll – 4800 kr/3900 kr* (ord.pris 5000 kr/4100 kr*)

*Rabatterad pris till pensionärer, heltidsstuderande eller om du är långtidssjukskriven. Leg. visas.

 

YogaChava är ansluten till ActiWay och Wellnet!
Företag, se nedan!
  kakor_bild6

FÖRETAG:

En Yogasession för era medarbetare? Energimassage? Yogamassage?

YOGA PÅ JOBBET? Vill ni erbjuda era anställda en yogaupplevelse som ger harmoni i vardagen? På jobbet: Ni behöver ett rum, jag kommer till er. Jag har all utrustning: yogamattor, filtar, levande ljus, musik mm. Är ni minst 5 personer som önskar morgonyoga/lunchyoga på jobbet? Skicka gärna INTRESSEANMÄLAN till mig på info@yogachava.se, så kommer jag att kontakta er för mer info.

YOGAMASSAGE PÅ JOBBET? En halv dag eller en hel dag – Jag erbjuder prova-på-priser första gången! Kontakta mig så berättar jag mera.

Vill du öka personalens välmående? Varför inte erbjuda Ayurvedisk Yogamassage! Yogamassage minskar mängden av stresshormoner och är avslappnande och välgörande behandlingsform för hela kroppen. Mycket uppskattad behandling bland mina kunder! Yogamassage ger resultat redan efter första behandling! Du hittar mer info under Yogamassage-rubriken.

ENERGIMASSAGE PÅ JOBBET? Energimassage är en mycket lättillgänglig behandlingsmetod som har sina rötter från Japan. Du sitter på en massagestol som man kan placera t ex i receptionen, foajén eller i lunchrummet. Eftersom det krävs ganska lite utrymme och behandlingen utförs genom kläderna på, har det blivit mycket populärt med energimassage som friskvård på olika företag. 

Regelbunden Energimassage på arbetsplatsen gör att personalen får mer energi, eventuell värk reduceras och man känner sig gladare. Passar perfekt för dig som har ett stillasittande arbete framför datorn. Massagen utförs på axlar, rygg och nacke, även armar och händer masseras. Man får en varm och energisk känsla efter behandlingen. Att erbjuda sin personal massage har många bra effekter och bidrar också till en bättre stämning på arbetsplatsen.

Får dina anställda friskvårdsbidrag? Yoga/Yogamassage/Energimassage är godkända!

YogaChava är ansluten till ActiWay och Wellnet!

För mer info, kontakta mig på: info@yogachava.se eller 073-733 30 85.

 VARMT VÄLKOMMEN!

stuga_bild5

Internet.se - Hemsida till företag, domäner, webhotell |