Om YogaChava

Välkommen till en liten, personlig yogastudio i hjärtat av Huvudsta.

Namnet Chava betyder “att leva och att andas”.
Här hittar Du ett rofyllt rum där Du kan lätt slappna av. Jag brinner för hälsa och välmående och erbjuder Yoga, Energimassage och Ayurvedisk Yogamassage behandlingar på YogaChava. 


Vi utövar ViryaYoga nivå 1 och 2, som passar bra för nybörjare eller för dig som har provat yoga tidigare.
Grupperna är små, vilket gör att det finns möjlighet till individuell guidning.
ViryaYoga är dynamisk yogametod där vi har fokus på hälsosamma rörelser.
Ordet Virya står för “entusiasm”, “kraft” och “energi”.
Yogaklassen börjar alltid med andningsövningar och med uppvärmning, därefter fortsätter vi att värma kroppen med solhälsningar, stärkande stående positioner och flödar vidare med 
balansövningar, armbalanser, höftöppnare, bakåtböjningar, framåtfällningar, avslutande positioner och i slutet av yogaklassen får du möjlighet till avslappning.

Vi varierar klasserna med olika biomekaniska teman. En vecka har vi fokus på att öka rörligheten i ryggraden och jobbar lite mera med rotationer och bakåtböjningar. En annan vecka fokuserar vi på hur vi hittar en bra grundning. Alla gör enligt sin egen förmåga – ingen prestation på våra klasser! Yogafilosofi på mattan och utanför mattan!

Öppna Ditt sinne och nyfikenhet och våga börja Din yogaresa!

Så här säger mina kunder:

”YogaChava är en liten, varm och personlig studio. Nora är mycket tydlig i sina instruktioner och jag känner att jag får ut mer av min yogautövning här än jag fått på andra ställen. Här får jag den tid jag behöver för att hinna  rota ner händer och fötter och landa i de olika positionerna. Jag har även testat den ayurvediska yogamassagen ett flertal gånger och kan varmt rekommendera den. Jag går därifrån som en betydligt ”lättare” person, både till kropp och själ.” –  Susanne, Liljeholmen

”Att komma in i YogaChavas studio är som att kliva in i ett kärt minne från barndomen. Där känner man sig 100% välkommen, trygg och hemma. Hög mysfaktor och personligt bemötande! Yogan i sig är perfekt för att bygga en stabil grund. Intensiteten är av varierande grad vilket gör att yogans potential att ge både vila och energi framkommer. Extra poäng för väldoftande ögonpåsar, gott té och god stämning. Jag rekommenderar YogaChava till alla som vill påbörja eller fördjupa sin practise och samtidigt bli delaktiga i ett litet men ytterst gemytligt community! – Filippa 29 år, Läkare

 

Bracelets by Chava

Själva tillverkningsprocessen av armbanden för mig är som meditation för själen. “Andas”, “Be You”, “Love”, “Peace”, “Breathe”, “Faith”, “Be Calm”, “Smile”, “Namaste”- det finns många kärleksfulla och stärkande ord som du kan bära med dig i Din vardag.  Armbanden är tillverkade av fina träpärlor eller av halvädelstenar. Starkt gummiband ger armbanden en flexibel storlek. Beställ storlek 17, 18 eller 19 cm. Vissa armband har söta handmålade hjärtor eller blommor.        
PRIS med träpärlor 100 kr/st (inkl. porto inom Sverige). Armbanden som är tillverkade av halvädelstenar (bl a jasper, netstone, agat, amazonit, jade) kostar fr. 150 kr/st (inkl. porto). Du hittar flera bilder på YogaChavas Facebooksida! Skaparglädjen gör att det ”poppar upp” NYHETER nästan hela tiden. Önskar Du något speciellt eller kanske en annan storlek hör av dig till mig! Och det lönar sig att beställa flera stycken – du får alltid mängdrabatt! Snabb leverans! info@yogachava.se 

Hos YogaChava har vi ReunionHome DOFTPINNAR ”Live love laugh” collection som innehåller 100% vegetabiliska oljor, doftoljor och eteriska oljor samt DOFTLJUS – handgjorda rapsvaxljus med milda dofter – till ditt hem. Du hittar även ett bred sortiment av PUKKA TE, RAW BITEs, LOVING EARTH choklad (eco – vegan – fri från rörsocker).

Jag är en självständig LR Health & Beauty Systems -konsulent, så du kan köpa ALOE VERA produkter hos mig. Fråga mig, så berättar ja mera!

Om mig

Jag kom i kontakt med yogan för första gången på gymmet ett antal år sedan och tyckte att yoga var ett bra alternativ till tunga lyft och workout träning. Stressen på jobbet och hemma under småbarnsperioden orsakade utmattning och jag kände för att hitta lugnet någonstans.
Yoga är inte bara en bra träningsform, utan en resa att lära känna sin kropp, personlig utveckling och man lär sig att respektera det man hittar.
För några år sedan utbildade jag mig till yogalärare, ändrade till mer harmonisk och lugnare livstil. Jag mår mycket bättre idag. Jag driver min egen yogastudio i Solna, dit ALLA är välkomna. Med hjälp av yoga känner jag mig friskare, rörligare, piggare och lugnare. Jag känner mig gladare och starkare inifrån och ut. Yoga hjälper mig att hitta balans i livet. Jag vill dela mina erfarenheter om livet och yoga – inspirera Dig att hitta yogan i Din vardag! Med hälsosamma rörelser, medveten andning och välbehövlig avslappning – bidrar du till bättre hälsa. Vad väntar du på – våga yoga!

Jag är diplomerad 200-timmars Viryayogalärere (nivå 1 och 2) hos Josephine Selander, som har grundat Nordiska Yogainstitutet i Stockholm (Internationellt godkänt av Yoga Alliance). Min uppgift är att du ska må bra och att du får en härlig upplevelse på yogamattan. Jag vill inspirera dig att få in yogan som en del av Din vardag – som en livstil.

Jag är diplomerad Ayurvedisk Yogamassör hos Axelsons Gymnastiska Institut. Ayurvedisk Yogamassage har sitt ursprung från Indien. Om du inte tycker om att yoga, rekommenderar jag varmt att du provar på en 90 minuters behandling, idealisk för många stretchar och välbehövlig avslappning.

Jag är nyfiken och vill lära mig mera om yoga och ayurveda och uppdaterar mina kunskaper kontinuerligt med kurser, workshops och utbildningar. Jag är medlem hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, så du kan känna dig trygg i mina händer. Jag brinner för hälsa och välmående och delar gärna med Dig!

Varmt välkommen att yoga med mig eller prova på Ayurvedisk Yogamassage – fantastisk behandlingsform för hela kroppen!

Namasté

Nora Röberg

Internet.se - Hemsida till företag, domäner, webhotell |