Om YogaChava

Välkommen till en liten, personlig yogastudio i hjärtat av Stenhamra.

Varför blev det YogaChava? Ordet Chava står för “living and breathing – att leva och att andas”. Jag ville förknippa namnet med studion till just det vad som är viktigt för oss alla.
Hos YogaChava kan du Yoga, få en balanserande Ayurvedisk Yogamassage behandling eller om du behöver mer energi i din vardag lite snabbare, rekommenderar jag Energimassage på massagestol. 

ViryaYoga är dynamisk yogaform där vi har fokus på hälsosamma rörelser. Ordet Virya kommer från Sanskrit (urgamla indiska språket) och står för “entusiasm”, “kraft” och “energi”. ViryaYoga passar för alla, oavset om du är nybörjare eller har utövat yoga tidigare. I lilla yogarummet finns det plats till en liten grupp, vilket gör att det finns möjlighet till individuell guidning.
Vi går alltid igenom hela kroppen på Viryaklasserna som innehåller: andningsövningar, uppvärmning, solhälsningar, stärkande stående positioner, balansövningar, armbalanser, magstärkande positioner, höftöppnare, bakåtböjningar och framåtfällningar. Yogaklassen avslutas med SAVASANA (viloposition).

Vi varierar klasserna med olika biomekaniska teman som att t ex öka rörligheten i ryggraden och då jobbar vi lite mera med rotationer och bakåtböjningar eller att vi fokuserar på hur vi hittar en bra grundning. Alla gör enligt sin egen förmåga – ingen prestation på mina klasser! Det blir även lite Yogafilosofi till vardagen på klasserna!

Öppna Ditt sinne och nyfikenhet och våga börja Din yogaresa!

Så här säger mina kunder:

”YogaChava är en liten, varm och personlig studio. Nora är mycket tydlig i sina instruktioner och jag känner att jag får ut mer av min yogautövning här än jag fått på andra ställen. Här får jag den tid jag behöver för att hinna  rota ner händer och fötter och landa i de olika positionerna. Jag har även testat den ayurvediska yogamassagen ett flertal gånger och kan varmt rekommendera den. Jag går därifrån som en betydligt ”lättare” person, både till kropp och själ.” –  Susanne, Liljeholmen

”Att komma in i YogaChavas studio är som att kliva in i ett kärt minne från barndomen. Där känner man sig 100% välkommen, trygg och hemma. Hög mysfaktor och personligt bemötande! Yogan i sig är perfekt för att bygga en stabil grund. Intensiteten är av varierande grad vilket gör att yogans potential att ge både vila och energi framkommer. Extra poäng för väldoftande ögonpåsar, gott té och god stämning. Jag rekommenderar YogaChava till alla som vill påbörja eller fördjupa sin practise och samtidigt bli delaktiga i ett litet men ytterst gemytligt community! – Filippa 29 år, Läkare

Bracelets by Chava 

Själva tillverkningsprocessen av armbanden för mig är som meditation för själen. “Andas”, “Be You”, “Love”, “Peace”, “Breathe”, “Faith”, “Be Calm”, “Smile”, “Namaste”– det finns många kärleksfulla och stärkande ord som du kan bära med dig i Din vardag. 
Armbanden är tillverkade av fina träpärlor eller av halvädelstenar. Starkt gummiband ger armbanden en flexibel storlek. Små detaljerna gör varje armband unik.       
PRIS med träpärlor 99 kr/st.
PRIS med halvädelstenar från 149 kr/st. Du hittar flera bilder och ideér till dina armband på YogaChavas Facebooksida!
Skaparglädjen gör att det poppar upp NYHETER nästan hela tiden. Önskar du något speciellt, tveka inte att höra av dig till mig! Och det lönar sig att beställa flera armband – du får alltid mängdrabatt! Snabb leverans! Beställ dina armband på info@yogachava.se eller skicka PM via YogaChavas Facebooksida.

I YogaChava butiken hittar du även ett bred sortiment av PUKKA TE.

ALOE VERA: Jag är en självständig LR Health & Beauty Systems -konsulent, så du kan köpa ALOE VERA produkter hos mig. Fråga mig, så berättar ja mera!

Om mig

Jag njuter av dofter, jag njuter av att gå i skogen, jag njuter av tystnaden. Jag älskar olika årstider och är tacksam för att kunna upptäcka alla små saker runt kring mig. Jag är tacksam för att jag hittade yogan.

Jag heter Nora Röberg och YogaChava grundades av mig för fem år sedan i Solna. I september 2020 flyttade YogaChava studion till lantliga Stenhamra. Jag kom i kontakt med yogan för första gången på ett gym ett antal år sedan och tyckte att yoga var ett bra alternativ till tunga lyft och workout träning. En stressig livsstil orsakade utmattning och jag kände för att hitta lugnet.
Yoga är inte bara en bra träningsform, utan en livslång resa att lära känna sin kropp bättre. Yoga hjälper dig att acceptera förändringar. Jag har lärt mig att respektera det jag hittar.
Med hjälp av yoga känner jag mig friskare, rörligare, piggare och lugnare. Jag känner mig gladare och starkare inifrån och ut. Yoga och meditation hjälper mig att hitta balans i livet. Jag vill dela mina erfarenheter om livet och yoga – inspirera Dig på Din yogaresa! Med hälsosamma rörelser, medveten andning och välbehövlig avslappning bidrar du till bättre hälsa. Vad väntar du på – våga yoga!

Jag är diplomerad Viryayogalärere hos Nordiska Yogainstitutet i Stockholm (Internationellt godkänt av Yoga Alliance). 

Jag är också diplomerad Ayurvedisk Yogamassör hos Axelsons Gymnastiska Institut. Ayurvedisk Yogamassage har sitt ursprung från Indien. Om du inte tycker om att yoga, rekommenderar jag varmt att du provar på Ayurvedisk Yogamassage behandling (mer info om behandlingen hittar du under Yogamassage).

Jag uppdaterar mina kunskaper kontinuerligt inom hälsa, yoga och välmående med olika kurser, workshops och utbildningar (som t ex yinyoga, restorative yoga, mindfulness, FaR-ledare utbildning mm.). Jag är medlem hos Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, så du kan känna dig trygg i mina händer. 

Varmt välkommen till YogaChava i Stenhamra – Kom som du är!

Namasté

Nora Röberg

Internet.se - Hemsida till företag, domäner, webhotell |