Yogaschema

SOMMARENS YOGADAGAR i STENHAMRA

29 maj – 19 juni – 21 juli och 14 augusti 

Unna dig en paus och ge dig själv EGENTID. Med hjälp av yoga, meditation och mindfulness i naturen släpper vi spänningar och stress. Vi tar en paus från ansvar och alla krav. Yogadagen passar för alla, inga förkunskaper krävs.

Dagens upplägg, ca tider:

9.30 Välkommen – frukt och te

10.00 Kroppscanning – meditation – ViryaYoga 

12.30 Lunch inkl. te/kaffe

13.30 Mindfulness promenad – Yin & Yang yoga – meditation

15.00 Mellanmål och reflektion

15.30 Restorative yoga och avslappning

16.45 Avslutning

Yogalärare: Nora Röberg.

Pris: 850 kr / tillfälle

Anmälan: info@yogachava.se. Ange ditt namn, datum på Yogadagen du vill boka plats och meddela ev. allergier. Betalning sker efter att du fått din plats bekräftad. Din bokning är bindande men inte personlig. Vid förhinder kan du överlåta din plats till en vän.

Yogadag 29 maj – boka din plats senast 22 maj

Yogadag 19 juni – boka din plats senast 12 juni

Yogadag 21 juli – boka din plats senast 14 juli

Yogadag 14 augusti – boka din plats senast 7 augusti

Alla aktiviteter kommer att ske utomhus. Skulle det bli dåligt väder yogar vi inomhus (då finns det yogamattor att låna som rengörs efter varje användning). Vi tar vårt eget ansvar, håller avstånd och använder handsprit.

Maten: Jag älskar att laga hälsosam mat! På Yogadagarna bjuder jag näringsrik, vegetarisk och mättande yogamat som lagas från grunden av ekologiska råvaror.

Ta med: Egen yogamatta för utomhusbruk, sköna kläder enligt väder, vattenflaska, ev. badkläder och solkräm. Och glöm inte det viktigaste: glatt humör och ett öppet sinne!

Om ViryaYoga: Dynamisk, energigivande och stärkande för hela  kroppen. Solhälsningar och klassiska yogapositioner, du utgår från din nivå. Stor fokus på hälsosamma rörelser.

Om Yin och Restorative yoga: I Yinyoga stannar vi någon minut i sittandes eller liggandes positioner och vilar oss i form. Med Restorative yoga framkallar vi total vila och välbefinnande genom att placera kroppen i olika passiva ställningar med hjälp av kuddar, filtar och yogablock. 

Bra att veta: Det tar ca 30 min med buss från Brommaplan till Stenhamra C, från busshållplatsen vid Coop är det bara några minuters promenad till ”Gula 2-plansvillan” på Blåsbacksvägen 22. Det finns en allergivänlig hund i hushållet.

Varmt välkommen till YogaChava i Stenhamra – Kom som du är!

Kramasté, Nora

PT-Yoga

Yoga är ett fantastiskt hjälpmedel till självläkning. Vi kombinerar rörelse och samtal, vilket gör att yogan blir som en terapeutisk upplevelse.

Vill du lära dig yoga från grunden i lugn och trygg miljö? Eller vill du utveckla din yogapraktik? Behöver du hjälp med att hitta lugnet?

Pris: 75 min 850 kr

Paketpris: 6 ggr 75 min 4000 kr. Yogaprogram ingår. Kostnaden kan delas på två fakturor.

Så här tycker en av mina kunder om PT-yoga: ” PT-yoga med Nora är ett fantastiskt sätt för mig att i lugn och ro lära mig grunderna i yoga samt få ett individuellt anpassat yogaprogram. Mycket fokus läggs på att lära dig rätt teknik från början för att man sedan lättare ska kunna avancera i sin yogapraktik. Nora är lugn, tydlig och pedagogisk som instruktör. Det är som balsam för själen att komma till hennes yogastudio. – Nina, Stenhamra”

Är du intresserad av PT-Yoga, tveka inte att kontakta Nora på info@yogachava.se. Yogaklasserna enligt dina behov!

FaR – Fysisk aktivitet på recept

Har du fått fysisk aktivitet på recept? Jag är diplomerad FaR-ledare och erbjuder ett lägre pris för dig med recept. För bokning av yogaklass och konsultation, kontakta Nora på info@yogachava.se.

Får du friskvårdsbidrag från jobbet? YogaChava är ansluten till  ActiWay och Wellnet !

Gilla gärna YogaChava på Facebook och Instagram.

Internet.se - Hemsida till företag, domäner, webhotell |