by Chava

Egentillverkade Yogasmycken by Chava – Aloe Vera – Presentkort

Beställ ditt Yogasmycke av mig!

Handarbete med kärlek

Armband by Chava

Handarbete med kärlek

Själva tillverkningsprocessen av armbanden för mig är som meditation för själen. “Andas”, “Be You”, “Love”, “Peace”, “Breathe”, “Faith”, “Be Calm”, “Smile”, “Namaste”– det finns många kärleksfulla och stärkande ord som du kan bära med dig i Din vardag.
Armbanden är tillverkade av noga utvalda träpärlor eller halvädelstenar. De olika stenar har sina magiska egenskaper, betydelse och energier som t.ex stärker, skyddar, tröstar och läker. Starkt gummiband ger armbanden en flexibel storlek. Små detaljerna gör varje armband unik: hjärtor av snäckskal eller av handmålad glas. Berlockerna är av antikbehandlad och nickelfri metall. I studion finns det massor av härliga armband i glada och naturnära färger, med eller utan budskap. Ge en personlig gåva till Din vän. Armbanden levereras i en liten organzapåse.

PRIS med träpärlor 99 kr/st
PRIS med halvädelstenar från 149 kr/st

Du hittar flera inspirationsbilder på YogaChavas Instagram och Facebook-sida!
Önskar Du något speciellt, tveka inte att höra av dig till mig! Och det lönar sig att beställa flera armband – du får alltid mängdrabatt!

Beställ dina armband på info@yogachava.se

Aloe Vera produkter

Jag är själv väldigt förtjust i Aloe Vera produkter från LR Health and Beauty Systems och har använt dessa produkter över tio års tid. Jag är så nöjd med produkterna att jag ville bli en självständig konsulent, så du kan köpa dessa produkter hos mig! Mina absoluta favoriter är Aloe Vera Emergency spray, Aloe Vera Concentrat och Propolis som jag använder dagligen – alla dessa tre produkter kan köpas i en Aloe Vera Box – som är varje hemmets första hjälpen kit. Till mina favoriter tillhör även hudvård för ansiktet: Aloe vera dag-, natt- och ögonkräm med mild doft som ger huden näring och återfuktar och som passar för alla hudtyper.

Är du nyfiken och vill veta mera – kontakta mig på info@yogachava.se

Presentkort

Överraska Din vän med ett Presentkort! Du kan köpa digitalt presentkort via YogaChavas bokningssida (Bokadirekt) som kan användas till behandlingar. Det finns även möjlighet att köpa ett Presentkort direkt hos mig i studion. Presentkortet är giltigt ett år och kan användas till behandlingar, yogakurser eller till varor som säljs i yogastudion.

armband by Chava
Yoga på Ekerö

Vill du boka en behandling?

På Bokadirekt kan du boka en behandling. Klicka på knappen så kommer du direkt till bokningen.

Recensioner

Fantastiskt skön och avslappnande
massage och ett väldigt varmt
bemötande av Nora.”

Anna. B

Jättefint bemötande och en inkännande massage.

Sandra. S

Fantastiskt skön och effektivt uppmjukande massage med stretch. Skön atmosfär och professionellt bemötande, 🌞🌞🌞🌞🌞 Stjärnor

Helena M