Om YogaChava

Varmt välkommen till

lilla yogastudion i hjärtat av Stenhamra

Personligt & rofyllt – Ett rum att ANDAS – KOM som du är!

För några år sedan öppnade jag en liten yogastudio i Solna. Namnet Chava står för living and breathing – att leva och att andas . Jag ville förknippa namnet med studion till just det som är viktigt för oss alla. YogaChava flyttade till Stenhamra hösten 2019 och det blev som en nystart för mig, för YogaChava och många av mina nya kunder. Jag hoppas att även Du hittar hit. Hos YogaChava finns det ett rofyllt rum där du kan lätt slappna av. Här kan du yoga enskild eller i små grupper, få en avslappnande och balanserande Ayurvedisk Yogamassage behandling eller om du behöver mer energi i din vardag lite snabbare, rekommenderar jag Traditionell Japansk Energimassage. Varmt välkommen till YogaChava i Stenhamra!

Namasté

Nora Röberg

ViryaYoga

Hos YogaChava praktiserar vi Viryayoga, som är dynamisk yogaform där vi har fokus på hälsosamma rörelser och modern yogafilosofi. Ordet virya kommer från sanskrit (urgamla indiska språket) och betyder entusiasm , kraft och energi . Viryayoga passar för alla, oavsett om du är nybörjare eller om du har utövat yoga tidigare. Du gör rörelserna enligt din nivå. I lilla yogarummet finns det plats till en liten grupp, vilket gör att det finns möjlighet till individuell guidning. Viryaklasserna innehåller andningsövningar, solhälsningar, stärkande stående positioner, balansövningar, armbalanser, magstärkande positioner, höftöppnare, bakåtböjningar och framåtfällningar. Varje klass avslutas med välbehövlig SAVASANA (viloposition). I savasana slappnar av hela kroppen i vaket tillstånd.
Vi varierar klasserna med olika biomekaniska teman som att t ex öka rörligheten i ryggraden: då jobbar vi lite mera med rotationer och bakåtböjningar. Att hitta en bra grundning i positionerna kan vara ett annat biomekanisk tema.
Alla gör enligt sin egen förmåga – ingen prestation på mina klasser. Jag tycker inte att yoga behöver vara så allvarligt – jag vill inspirera Dig att hitta glädjen i rörelserna! Testa detta: Ha ett litet leende på dina läppar så slappnar du av i ansiktsmusklerna eller testa att le mot alla du möter – glädjen smittas 🙂

Öppna Ditt sinne och nyfikenhet och våga börja Din yogaresa!

Så här säger mina kunder:

”YogaChava är en liten, varm och personlig studio. Nora är mycket tydlig i sina instruktioner och jag känner att jag får ut mer av min yogautövning här än jag fått på andra ställen. Här får jag den tid jag behöver för att hinna rota ner händer och fötter och landa i de olika positionerna. Jag har även testat den ayurvediska yogamassagen ett flertal gånger och kan varmt rekommendera den. Jag går därifrån som en betydligt ”lättare” person, både till kropp och själ.” – Susanne, Liljeholmen

”Att komma in i YogaChavas studio är som att kliva in i ett kärt minne från barndomen. Där känner man sig 100% välkommen, trygg och hemma. Hög mysfaktor och personligt bemötande! Yogan i sig är perfekt för att bygga en stabil grund. Intensiteten är av varierande grad vilket gör att yogans potential att ge både vila och energi framkommer. Extra poäng för väldoftande ögonpåsar, gott té och god stämning. Jag rekommenderar YogaChava till alla som vill påbörja eller fördjupa sin practise och samtidigt bli delaktiga i ett litet men ytterst gemytligt community! – Filippa 29 år, Läkare

Om mig

Jag njuter av dofter, jag njuter av att gå i skogen, jag njuter av tystnaden. Jag älskar olika årstider och är tacksam för att kunna upptäcka alla små saker runt kring mig. Jag är tacksam för att jag hittade yogan.

Jag kom i kontakt med yogan i slutet av 90-talet på ett gym och tyckte att yoga var ett bra alternativ till tunga lyft och konditionsträning. En stressig livsstil orsakade utmattning och jag kände för att hitta lugnet. Jag behövde att lära mig ANDAS bättre.
Yoga är inte bara en bra träningsform, utan en livslång resa att lära känna mig själv och min kropp. Yoga hjälper mig att acceptera förändringar. Jag har lärt mig att respektera det jag hittar. Även en dålig dag rullar jag ut mattan, gör det som jag känner för – just då. Yoga gör underverk!
Med hjälp av yoga och medveten andning känner jag mig friskare, rörligare, piggare och lugnare. Jag känner mig gladare och starkare inifrån och ut. Yoga, meditation  och hälsosam livsstil hjälper mig att hitta balans i livet.

Jag brinner för hälsa och välmående och vill dela mina erfarenheter om livet och yoga – inspirera Dig att hitta yogan i Din vardag! Med hälsosamma rörelser, medveten andning och välbehövlig vila bidrar Du till bättre hälsa. Öppna Ditt sinne och nyfikenhet -upplev yoga!

Varmt välkommen till YogaChava!

Namasté

Nora Röberg

REFERENSER

Kunnig och duktig!
Hannah

Jättefint bemötande och en inkännande massage.

Sandra, Your Content Goes Here

Välkomnande. Rogivande. Omhändertagande.

Ellinor, Your Content Goes Here

Underbar behandling 🌟

Alexandra, Your Content Goes Here
Fantastiskt skön och effektivt uppmjukande massage med stretch. Skön atmosfär och professionellt bemötande, 5 stjärnor!
Helena, Your Content Goes Here

Väldigt skönt och mjukgörande avkopplande och satte igång kroppens läkning

Catarina, Your Content Goes Here
Magi!
Carolin, Your Content Goes Here

Över förväntan – helnöjd!

Lena, Your Content Goes Here

Inspiration

Nyhetsbrev