Unna dig en paus och ge dig själv EGENTID.

Med hjälp av shaking meditation, yoga och mindfulness i naturen släpper vi spänningar och stress. Vi tar en paus från ansvar och alla krav. En dag, då du har lite mer tid för dig själv. Yogadagen passar för alla, inga förkunskaper krävs.

Datum/tid: Lördag 8 oktober 9.30-17.00

Tema: Balans & Vila

Kostnad: 850 kr (lunch och fika ingår)

Anmälan till info@yogachava.se senast en vecka innan Yogadagen. Meddela i samband med anmälan om ev. allergier. Din plats är bekräftad efter du har gjort en inbetalning till Bg: 5140-8359 (YogaChava) alt. Swish till 073-733 30 85 (Nora Röberg). Din bokning är bindande men inte personlig. Vid förhinder kan du överlåta din plats till en vän. Begränsat antal platser.

Dagens upplägg, ca tider:

9.30 Välkommen – Frukt och te

10.00 Kroppscanning – Shaking – Viryayoga

12.30 Lunch (vegetarisk)

Efter lunchen går vi på en mindfulness promenad i vackra omgivningar. Kläder enligt väder.

14.30 Fika – Avslappning – Restorative yoga – Soul Work

17.00 Hemfärd

Maten: Jag älskar att laga mat! På Yogadagarna bjuder jag vegetarisk mat som lagas från grunden av ekologiska råvaror.

Temat, maten och programmet varierar något på olika yogadagar.

Om ViryaYoga

Viryayoga är dynamisk, energigivande och stärkande för hela kroppen. Vi gör solhälsningar och klassiska yogapositioner, du utgår från din egen dagsform. Stort fokus med hälsosamma rörelser. Vi använder yogablock och yogaband som hjälpmedel i olika yogapositioner.

Om Restorative Yoga

Med Restorative yoga framkallar vi total vila och välbefinnande genom att placera kroppen i olika passiva ställningar liggandes med hjälp av kuddar, filtar och yogablock. Vi stannar 10-15 minuter i olika positioner.

Shaking

Shaking är en av det äldsta formerna, för tusentals år sedan, av läkning som hjälper oss att bli av med stress, skador och sjukdomar.
Shaking hjälper dig att skaka bort tankar, ångest, rädslor och spänningar. Under shaking meditation är fötterna djupt rotade i marken, men kroppen är avslappnad. Hela kroppen ska shaka, du väljer själv hur mycket du vill shaka. Att skaka kroppen kickar igång blodcirkulationen och ger ny energi.

Bra att veta: Det tar ca 30 min från Brommaplan med bus till Stenhamra centrum. Från busshållplatsen vid Coop är det endast fem minuters promenad till  Gula 2-plansvillan på Blåsbacksvägen 22. Om du kommer med bil, finns det parkeringsmöjligheter i närheten. Det finns en allergivänlig hund i hushållet.

Kom som du är! Kom ihåg vem du är, glöm alla måsten – här och nu.

Varmt välkommen till YogaChava i Stenhamra! Namasté Nora