Unna dig en paus och ge dig själv EGENTID. Med hjälp av yoga, meditation och mindfulness i naturen släpper vi spänningar och stress. Vi tar en paus från ansvar och alla krav. En dag, då du har lite mer tid för dig själv. Yogadagen passar för alla, inga förkunskaper krävs.

Lördag 20 november kl. 9.30-17.00

Kostnad: 850 kr (lunch och fika ingår)

Anmälan till info@yogachava.se senast en vecka innan Yogadagen. Ange ditt namn och datum du vill boka din plats. Meddela i samband med anmälan om ev. allergier. Din plats är bekräftad efter du har gjort en inbetalning till Bg: 5140-8359 (YogaChava) alt. Swish till 073-733 30 85 (Nora Röberg). Din bokning är bindande men inte personlig. Vid förhinder kan du överlåta din plats till en vän. Begränsad antal platser.

Dagens upplägg, ca tider:

9.30 Välkommen – Frukt och te

10.00 Kroppscanning – Meditation – Viryayoga

13.00 Lunch (vegetarisk)

Efter lunchen går vi på en mindfulness promenad i vackra omgivningar. Kläder enligt väder.

15.00 Fika och reflektion

15.30 Restorative Yoga och Avslappning

17.00 Avslutning & Goodiebag!

Temat, maten och programmet kan variera något på olika yogadagar.

Maten: Jag älskar att laga mat! På Yogadagarna bjuder jag vegetarisk mat som lagas från grunden av ekoligiska råvaror.

Om ViryaYoga

Viryayoga är dynamisk, energigivande och stärkande för hela kroppen. Vi gör solhälsningar och klassiska yogapositioner, du utgår från din egen dagsform. Stort fokus med hälsosamma rörelser. Vi använder yogablock och yogaband som hjälpmedel i olika yogapositioner.

Om Restorative Yoga

Med Restorative yoga framkallar vi total vila och välbefinnande genom att placera kroppen i olika passiva ställningar liggandes med hjälp av kuddar, filtar och yogablock. Vi stannar 10-15 minuter i olika positioner.

Bra att veta: Det tar ca 30 min från Brommaplan med bus till Stenhamra centrum. Från busshållplatsen vid Coop är det endast fem minuters promenad till  Gula 2-plansvillan på Blåsbacksvägen 22. Om du kommer med bil, finns det parkeringsmöjligheter i närheten. Det finns en allergivänlig hund i hushållet.

Varmt välkommen till YogaChava i Stenhamra!