Yogamassage

Ayurvedisk Yogamassage & Energimassage

HOLISTISK BEHANDLING SER HELA MÄNNISKAN

”Har från första gången känt en kraftig återhämtning i min kropp då jag har utmattning i kroppen. Behandlingen har visat sig vara behövlig för både min kropp och själ. Upplevde en känsla av lugn, smärtan försvann och Nora är fantastisk professionell ayurvedisk yogamassör. Rekommenderat och fortsätter att göra det då denna ”udda” men ACK så häftig massage att få är en av de bästa jag upplevt. Tack Nora och tackar min make som hittat hit”. 

Förskolechef, Solna

AYURVEDISK YOGAMASSAGE

Ayurvedisk Yogamassage har sitt ursprung från Indien. Avslappnande massage för hela kroppen som utförs på golvnivå – du ligger på en varm madrass. Genom massage med rumstempererad sesamolja och yoga-baserad stretching, stimuleras kroppen att återgå till sin naturliga hälsa och vitalitet. Behandlingsformen påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävstrukturerna. Jag mjukar först upp en del av kroppen med massage och utför sedan assisterad yoga-stretching. Varje stretch anpassas för din dagsform. Behandlingen avslutas med ansiktsmassage och avslappning. Metoden är mycket bra om du är stel och spänd.

Mycket uppskattad behandling bland mina kunder! Yogamassage ger resultat redan efter första behandling. Vid större problem, rekommenderas 3-5 behandlingar lite tätare, därefter regelbundet 1 gång i månaden.

Effekter av behandlingen:

– Avslappnande för kroppen
– Löser spänningar och stelhet
– Stärker immunförsvaret
– Förbättrar lymfsystemet
– Förbättrar nervsystemet
– Rensar ut slaggprodukter/gifter
– Gör ryggraden smidig
– Stimulerar kroppens förmåga att ta upp näring
– Stödjer kroppens läkande processer
– Ger huden näring och lyster
– Ökar kroppens smidighet, rörlighet och strukturella balans
– Ger balans och vila åt djup muskelvävnad

Med Ayurvedisk Yogamassage kan behandlas:
Rygg- och nackproblem, huvudvärk, ischias, hormonell obalans, svagt immunförsvar, stress, depression, sömnproblem samt övriga besvär med muskler, leder och organ.

Pris Ayurvedisk Yogamassage:

90 min 950 kr

75 min 850 kr

60 min 750 kr

Önskar du hembesök på Mälaröarna, tveka inte att kontakta mig på 073-733 30 85.

Gravid – Ayurvedisk Yogamassage

Pris: 60 min 700 kr, 75 min 800 kr.

Vi har mer fokus på avslappning och alla stretchar anpassas för din dagsform. När din gravidmage växer, kommer du att ligga mestadels på sidan, vi använder filtar och kuddar som stöd i olika positioner så att du ska känna dig så bekväm som möjligt under behandlingen. Sittande stretchar är mycket uppskattade hos mina gravida kunder. Vi avslutar med ansikts- och huvudmassage.

Efter förlossningen: Låt kroppen återhämta sig efter förlossningen och vänta med Ayurvedisk Yogamassage behandling ca 90 dagar (om du har haft normal förlossning).

ENERGIMASSAGE

Energimassage bygger på Traditionell Japansk Massage där du sitter på en massagestol med kläderna på. Jag behandlar akupunkturpunkterna på kroppen enligt ett visst system med tumtryck och skakningar. Energimassage ger avslappning, stimulerar immunförsvaret och sätter fart på kroppens energiflöden. Du får mer energi, eventuell värk reduceras och du känner dig gladare efter behandlingen. Passar perfekt för Dig som har ett stillasittande arbete framför datorn. Massagen utförs på axlar, rygg och nacke, även armar och händer masseras. Du får en varm och energisk känsla efter behandlingen.

Pris 30 min 450 kr – Energimassage inklusive stretchar för överkroppen och huvudmassage

Kontakta gärna mig om du och dina kollegor önskar ENERGIMASSAGE på din arbetsplats eller på event, då kan behandlingstiden variera mellan 10-20 min. Jag behöver inte ha ett eget rum, utan Energimassage kan ges på offentliga utrymmen som köket, foajén, receptionen etc. Energimassage är inte lämplig behandling för gravida.

Boka tid: Kontakta mig på 073-733 30 85 eller info@yogachava.se alt. Bokadirekt.se (du hittar Boka-knappen på menyraden)

Utnyttja ditt friskvårdsbidrag – YogaChava är ansluten till ActiWay och Wellnet!

REFERENSER

Kunnig och duktig!
Hannah

Jättefint bemötande och en inkännande massage.

Sandra, Your Content Goes Here

Välkomnande. Rogivande. Omhändertagande.

Ellinor, Your Content Goes Here

Underbar behandling 🌟

Alexandra, Your Content Goes Here
Fantastiskt skön och effektivt uppmjukande massage med stretch. Skön atmosfär och professionellt bemötande, 5 stjärnor!
Helena, Your Content Goes Here

Väldigt skönt och mjukgörande avkopplande och satte igång kroppens läkning

Catarina, Your Content Goes Here
Magi!
Carolin, Your Content Goes Here

Över förväntan – helnöjd!

Lena, Your Content Goes Here

Inspiration

Nyhetsbrev